Tietoa meistä

Siikasalmen koulu toimii luonnonkauniilla paikalla Liperin Siikasalmella. Koulu tarjoaa maksutonta kristillisiin perusarvoihin ja elämänkatsomukseen pohjautuvaa perusopetusta vuosiluokille 1-9.

Koulu aloitti toimintansa vuonna 2000. Se on tarkoitettu kaikkiin kirkkokuntiin kuuluville oppilaille. Koulun oppilasmäärät ovat olleet jatkuvasti kasvussa. Kouluun otetaan aloittavien ryhmien oppilaita ennakkoilmoittautumisjärjestyksessä ja muiden luokkien vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella rehtorilta.

Lukuvuonna 2018-2019 koulussa opiskelee 50 oppilasta. Opetustyöstä huolehtivat rehtorin lisäksi 5 päätoimista opettajaa. Keittiössä valmistetaan maittavaa kasvis-kalaruokaa ruokahuollon ammattilaisten voimin. Koulussa huolehditaan oppilaan oppimisen ja koulunkäynnin tuesta tukiopetuksen, osa-aikaisen erityisopetuksen ja oppimisen ohjaajien avulla.

Koulussa opiskellaan valtakunnallisen opetussuunnitelman mukaisesti ja oppilaista huolehditaan opiskelu- ja oppilashuollon avulla. Koulun kristillisyys tulee eläväksi koulun arjen ja juhlan toimintakulttuurissa välittämisenä ja kristillisten arvojen kunnioittamisena.

Keväinen ilta Siikasalmella.